Over Femnation

Mariska's verhaal

Als jonge ambitieuze vrouw, ben ik in 2017 gestart met ondernemen.  Vanuit mijn passie voor plannen en organiseren en fascinatie voor bruiloften was de keuze snel gemaakt. Definitely Yes Wedding & Event planning, het plannen en organiseren van bruiloften, evenementen en alles wat daarbij komt kijken. Yes, this is me! Dit is wat ik het allerliefste doe!

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en kan ik zeggen dat ik een succesvol bedrijf run, meerdere awards heb gewonnen als Weddingplanner en regelmatig vrouwen mag inspireren om ook hun dromen na te jagen. Hierin heb ik dan ook mijn volgende passie ontwikkeld. Vanuit deze passie is FEMNATION ontstaan.

Na de vele boeken die ik heb gelezen over het ondernemerschap en de verschillende onderwerpen die daarbij komen kijken, de vele gesprekken met succesvolle vrouwen, kwam het idee om ”Het meest complete businessboek voor succesvol ondernemen” te schrijven.

 Hierin vertel ik jullie alle belangrijke aspecten die bij het ondernemerschap komen kijken, zowel voor de beginnende ondernemer, als de echte business babe die haar bedrijf een boost wil geven.

Sta jij op het punt om te starten als ondernemer, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of misschien onderneem je al voor een langere tijd, maar loop je vast en wil je je bedrijf nieuw leven inblazen? Vanuit FEMNATION met The Female Empire Mindset help ik jou hier graag bij!

Liefs,

Mariska